En Outstanding erfaring

Hvem er vi? Vi er Outstanding. Bogstaveligt talt betyder Outstanding ‘fortræffelig’ og ‘fremragende’. Men for os betyder det også: energipassion og oplevelse. Og det arbejder vi for hver dag. Vi løfter campingoplevelsen op på et højere niveau og imødekommer derved den stigende efterspørgsel på luksuriøse safaritelte.

Hos os kan du vælge, hvad du vil: stort eller lille, meget eller lidt luksus, med eller uden rutsjebane, alkove eller ekstra etage. Vi ordner det gerne for dig fra start til slut. Uanset om du ønsker at få rådgivning om, hvilket telt der passer bedst til din campingplads, eller om du gerne vil have os til at sætte det op og levere et nøglefærdigt resultat.

Det gør vi med:

  • Passende rådgivning
  • En personlig tilgang
  • Og masser af entusiasme!
glamping beurs
Outstanding Tent

Opsætning og transport

Vi ordner det for dig fra start til slut. Vi kan sørge for hele transporten hen til dit opsætningssted. Og har du ikke tid til selv at sætte safariteltet op? Vi har opsætningsteams, som kan udføre det for dig. Helt. Vi sætter ikke bare teltet op, men vi kan også indrette det og montere møblerne for dig. Når vi tager afsted igen, kan du byde dine første gæster velkommen!

Et passende interiør til ethvert telt

Hvad er det, der gør, at et glampingtelt er komfortabelt? Interiøret og tilbehøret! Derfor leverer vi også møbler af træ eller i mere luksuriøse udgaver samt alt tilbehør. Desuden kan vi udstyre dit glampingtelt med madrasser, puder, service og endda en kaffemaskine! Således kan du tilbyde dine gæster et fuldt udstyret safaritelt eller termotelt.

Hvilken interiørstil passer til dit glampingtelt?

Du kan vælge mellem to interiørstile: Safari Adventure og Glamping Chic. Vælg Safari Adventure, hvis du søger eventyrlige og robuste træmøbler. Går du efter Glamping Chic, så har du et stort udvalg af eksklusive og luksuriøse møbler med stålben, et mørkt køkken og hvide vægge. Denne stil er lavet specielt og eksklusivt til Outstanding.

Vil du vide mere? Så kontakt os gerne!