Safaritelt XS

Det er garanteret kærlighed ved første blik, når du ser vores safaritelt XS. Ved et lille telt tænker du sikkert på et sødt og nuttet telt. Det måler også kun 2,5 x 3 meter. Men vores mindste safaritelte er mindst lige så seje og luksuriøse som de større udgaver.

XS-modellen er velegnet som trekkingtelt. Her kan gæster, som kun overnatter en enkelt nat alligevel få en luksuriøs campingoplevelse. Og har I mange børn på campingpladsen? Så er det selvfølgelig ekstra sjovt, hvis de har deres eget glampingtelt. Og safariteltet XS er med den lave pris en interessant investering for dig.

 

Safaritelt Fellow

Søger du et safaritelt, der ikke fylder så meget, men som alligevel giver dine gæster en følelse af luksus? Så er safariteltet Fellow det bedste valg! Fellow passer perfekt til mindre grupper, der er vilde med campinglivet, og som også gerne vil nyde lidt mere plads og luksus.

Vores Fellow fås i tre størrelser og kan også indrettes med en stue, et køkken og/eller badeværelse. Således er det kompakte safaritelt meget veludstyret. Ud over en rummelig soveafdeling har teltet også en stor, overdækket terrasse foran teltet. Her kan dine feriegæster sidde udenfor og rigtig nyde de skønne, lune sommeraftner.

 

Safaritelt Compact

Søger du et kompakt men alligevel luksuriøst glampingtelt? Vores Safaritelt Compact hedder ikke sådan uden grund. Det har alle vigtige bekvemmeligheder til en luksuriøs campingoplevelse: køkken, soverum og terrasse. Dette telt er måske lidt smallere og lavere, men virker alligevel stort med de store vinduer på forsiden.

Har du ikke så meget plads på din campingplads? Så er Safaritelt Compact den ideelle løsning. Her kan dine gæster nyde luksuriøs glamping, og du får selv så meget udbytte som muligt pr. m2.

 

Safaritelt Wood

Vores Safaritelt Wood er en rigtig klassiker, men så med alle moderne finesser. Dette ægte safaritelt var starten på glamping. Vi har bare frisket teltet lidt op. Således består teltet af forskellige dele med stærke lynlåse. Sammen med de innovative koblinger og de praktiske vindueslukninger er det lidt anderledes end det gængse safaritelt.

Du kan vælge mellem forskellige formater. For at hjælpe dig lidt på vej med at vælge, har vi 3 standardformater. Søger du alligevel et lidt større telt? Ved at tilføje vores ekstra dele – som leveres fra lager – til et eksisterende format, opnår du den ønskede størrelse. Og dit safaritelt bliver ovenikøbet hurtigt leveret.

 

Safari Cottage

Når du ser Safari Cottage, bliver du sikkert overrasket. Valmtaget og entréen vækker straks opmærksomhed. Det særlige design og de store vinduer giver teltet en unik udstråling. Vinduerne er ikke bare flotte, de sikrer også masser af lysindfald.

Den ekstra 0,5 meter, som Safari Cottage tilbyder, giver plads til en egen inddeling. Du får nemlig plads til et komplet badeværelse, en spisekrog og et køkken. Det giver masser af muligheder! Desuden får du plads til et loungehjørne, en hængekøje og en ekstra spisekrog på den store terrasse. Således er Safari Cottage superpraktisk og effektiv.

 

Ranger Lodge

Vores Ranger Lodge er lige i øjet til de eventyrlystne. Denne safarilodge er en perfekt base til at udforske omgivelserne fra. Den nye Ranger Lodge er unik i kraft af det fantastiske design, den åbne udstråling og den særlige mulighed for at tilføje et ekstra, lille telt. Dette valgfrie, lille telt er placeret på første etage oven over terrassen og giver børnene en følelse af at sove i en trætophytte. En virkelig fantastisk oplevelse for dine gæster!

Rummene i vores Ranger Lodge er praktisk inddelt, og de er meget veludstyrede. Eksempelvis har denne safarilodge en bred stue med store vinduer og en skøn, stor terrasse over hele bredden.

 

Medley Lodge

Medley Lodge er et lodgetelt i en klasse for sig, og det skaber blikfang. Den åbne entré findes på den lange side. Det skaber en åben og indbydende udstråling. Desuden giver det dig mulighed for at inddele lodgeteltet praktisk og effektivt. Derudover er terrassen placeret på den lange side, så du får en stor veranda.

Driller vejret? Så er Medley Lodge det ideelle glampingtelt. For selvom det regner hygger både børn og voksne sig i dette telt. Med et tv, en rutsjebane og en klatrevæg kan børnene rigtig boltre sig. Dørene indtil soverummene giver forældrene ro til at kunne trække sig lidt tilbage.

 

NYT: Seas-on Lodge

Med vores termotelte løfter vi glamping op til et højere niveau. Aldrig mere være nervøs og skuffet, fordi efteråret er på vej, aldrig mere skulle spekulere på, om gæsterne fryser. Med disse isolerede telte kan du tilbyde dine gæster en Outstanding glamping-oplevelse på alle årstider. Således får det luksuriøse campingliv en helt ny dimension.

Hvordan ser dit ideelle safaritelt eller din ideelle lodge ud? Vi tilbyder dig rådgivning og talrige muligheder. Således finder vi den glamping-løsning, som passer til dig. Er du interesseret? Så bare kontakt os. Vi hjælper dig gerne med at realisere din drøm!