Safaritelt XS

Det er garanteret kærlighed ved første blik, når du ser vores safaritelt XS. Ved et lille telt tænker du sikkert på et sødt og nuttet telt. Det måler også kun 2,5 x 3 meter. Men vores mindste safaritelte er mindst lige så seje og luksuriøse som de større udgaver.

XS-modellen er velegnet som trekkingtelt. Her kan gæster, som kun overnatter en enkelt nat alligevel få en luksuriøs campingoplevelse. Og har I mange børn på campingpladsen? Så er det selvfølgelig ekstra sjovt, hvis de har deres eget glampingtelt. Og safariteltet XS er med den lave pris en interessant investering for dig.

 

Safaritelt Compact

Søger du et kompakt men alligevel luksuriøst glampingtelt? Vores Safaritelt Compact hedder ikke sådan uden grund. Det har alle vigtige bekvemmeligheder til en luksuriøs campingoplevelse: køkken, soverum og terrasse. Dette telt er måske lidt smallere og lavere, men virker alligevel stort med de store vinduer på forsiden.

Har du ikke så meget plads på din campingplads? Så er Safaritelt Compact den ideelle løsning. Her kan dine gæster nyde luksuriøs glamping, og du får selv så meget udbytte som muligt pr. m2.

 

Safaritelt Wood

Vores Safaritelt Wood er en rigtig klassiker, men så med alle moderne finesser. Dette ægte safaritelt var starten på glamping. Vi har bare frisket teltet lidt op. Således består teltet af forskellige dele med stærke lynlåse. Sammen med de innovative koblinger og de praktiske vindueslukninger er det lidt anderledes end det gængse safaritelt.

Du kan vælge mellem forskellige formater. For at hjælpe dig lidt på vej med at vælge, har vi 3 standardformater. Søger du alligevel et lidt større telt? Ved at tilføje vores ekstra dele – som leveres fra lager – til et eksisterende format, opnår du den ønskede størrelse. Og dit safaritelt bliver ovenikøbet hurtigt leveret.

 

Safari Cottage

Når du ser Safari Cottage, bliver du sikkert overrasket. Valmtaget og entréen vækker straks opmærksomhed. Det særlige design og de store vinduer giver teltet en unik udstråling. Vinduerne er ikke bare flotte, de sikrer også masser af lysindfald.

Den ekstra 0,5 meter, som Safari Cottage tilbyder, giver plads til en egen inddeling. Du får nemlig plads til et komplet badeværelse, en spisekrog og et køkken. Det giver masser af muligheder! Desuden får du plads til et loungehjørne, en hængekøje og en ekstra spisekrog på den store terrasse. Således er Safari Cottage superpraktisk og effektiv.

 

Outstanding Lodge

Outstanding Lodge: Det er virkelig rigtig glamping. Dine gæster vil genkende alle bekvemmelighederne hjemmefra, men også opleve hyggen ved en campingferie. Fra de store vinduer er der en pragtfuld udsigt over omgivelserne.

I denne safari lodge kan vi tilføje en ekstra etage. På den måde får du areal til flere sovepladser, og er der god plads til familien. En fantastisk oplevelse for børn. Derudover er dette lodgetelt velegnet til gruppeovernatning. Og vil du gerne tilbyde dine gæster at kunne sidde udenfor uden at blive våde? Så er den overdækkede terrasse en ideel løsning. Det luksuriøse badeværelse fuldender oplevelsen.

 

Medley Lodge

Medley Lodge er et lodgetelt i en klasse for sig, og det skaber blikfang. Den åbne entré findes på den lange side. Det skaber en åben og indbydende udstråling. Desuden giver det dig mulighed for at inddele lodgeteltet praktisk og effektivt. Derudover er terrassen placeret på den lange side, så du får en stor veranda.

Driller vejret? Så er Medley Lodge det ideelle glampingtelt. For selvom det regner hygger både børn og voksne sig i dette telt. Med et tv, en rutsjebane og en klatrevæg kan børnene rigtig boltre sig. Dørene indtil soverummene giver forældrene ro til at kunne trække sig lidt tilbage.

 

Termotelte

Med vores termotelte løfter vi glamping op til et højere niveau. Aldrig mere være nervøs og skuffet, fordi efteråret er på vej, aldrig mere skulle spekulere på, om gæsterne fryser. Med disse isolerede telte kan du tilbyde dine gæster en Outstanding glamping-oplevelse på alle årstider. Således får det luksuriøse campingliv en helt ny dimension.

Vores unikke termotelte af topkvalitet vil du få fornøjelse af hele året rundt:

  • Solide, isolerede paneler, der er mærket med KOMO og FSC.
  • En facade af glas, der sikrer et optimalt forhold mellem komfort og naturoplevelse.
  • Masser af glamping-fornøjelser på alle fire årstider.
Hvordan ser dit ideelle safaritelt eller din ideelle lodge ud? Vi tilbyder dig rådgivning og talrige muligheder. Således finder vi den glamping-løsning, som passer til dig. Er du interesseret? Så bare kontakt os. Vi hjælper dig gerne med at realisere din drøm!