Køb et safaritelt

Køb et safaritelt med lang levetid hos Outstanding

Har du allerede tilpasset dig den stigende efterspørgsel på luksuriøse campingoplevelser for dine gæster? Måden, man holder ferie på, ændrer sig, og det er fornuftigt, hvis du som campingindehaver imødekommer dette. Camping er en tidløs ferieform, men flere og flere synes dog, at det er rart at blive forkælet med lidt mere komfort i ferien. Vil du også gerne tilbyde dine gæster disse komfortable campingoplevelser og give dem lejlighed til at prøve glamping? Så er anskaffelse af et safaritelt et klogt træk. Og så vil du naturligvis gerne have flotte telte, som giver din campingplads endnu mere udstråling. Hos Outstanding finder du de flotteste safaritelte fremstillet helt efter mål og dine egne ønsker. Således kan du købe præcis det safaritelt, som passer til din campingplads.

Outstanding Tent

Køb et safaritelt af materialer af høj kvalitet

Vi synes, det er vigtigt, at du får glæde af dit safaritelt i lang tid. Derfor er kun de bedste materialer gode nok til vores safaritelte, og vi søger hele tiden måder til at forbedre vores telte på. Den 100 mm træramme er dobbelt så stærk som de ofte brugte 80 mm rammer. Alt det træ, vi bruger, er godkendt med kvalitetsmærket KOMO, og træet er imprægneret, hvorved det har en levetid på 10 til 15 år. Til teltdugen har vi fx valgt Polycotton fra TenCate Outdoor Fabrics. Det er én af markedslederne inden for teltdug. Og også YKK-lynlåsene og vores unikke koblinger sikrer en længere levetid på vores safaritelte. Dermed køber du et safaritelt, som du ikke behøver at bekymre dig om i de kommende 10 år. Du kan finde mere information om materialerne ved produktinformation, men du er også altid velkommen til at kontakte os!

luxe glamping lodge compleet

Få glæde af vores safaritelte i lang tid med deres lange levetid

I kraft af de gode materialer er det lykkedes os at realisere, at vores safaritelte har en levetid på hele 10 år. Hvis du anskaffer dig vores telte, så har du glæde af dem i mange år fremover! Og takket være den høje kvalitet, behøver teltene næsten ingen vedligeholdelse. Vil du optimere levetiden yderligere, så kan du se på muligheder som fx et vinterovertræk til teltet. Hermed beskytter du teltet mod det dårligere vejr om vinteren, hvorved det holder længere. Bed os gerne om yderligere information om alle mulighederne!

Safari lodge tent

Vores safaritelte findes på campingpladser og ferieparker i mere end 50 lande

Det er ikke kun i Holland, at feriegæster kan nyde luksussen ved vores safaritelte. Imidlertid findes vores telte nemlig allerede i 52 lande. I praksis har det vist sig, at de kan holde til alle mulige slags vejrforhold. Desuden kan du også købe et safaritelt med specielle snerammer. Med disse rammer kan dit telt holde til maksimal snetyngde. Uanset i hvilket klima din campingplads befinder sig, passer vores telte overalt.

luxe glamping lodge met sanitair

Køb et safaritelt inklusive komplet interiør

Et safaritelt er først helt komplet, når det har fået et passende interiør. Vi leverer derfor også hele interiøret til vores telte. Ikke kun møblerne, men også alt tilbehøret. Vi hjælper dig også gerne med fuldt udstyrede køkkener og badeværelser. Vi tilbyder forskellige interiørstile, hvoraf der nok skal være én, som tiltaler dig. Skal det være råt og robust? Så vælg vores Safari Adventure line fremstillet af robuste træplanker. Derudover har vi den mere luksuriøse Glamping Chic line, som er designet specielt til os. Med et Glamping Chic interiør gør du det endnu mere luksuriøst for dine gæster. Teltene har et vinylgulv og flotte møbler. I dette tema kan du vælge mellem stilarterne Paris og Stockholm med hver deres charme.

Outstanding Tent

Overlad transporten og opsætningen af dit safaritelt til os

Vores safaritelte giver jeres gæster en høj grad af luksus. Men vi tilbyder også gerne dig denne luksus! Eksempelvis den luksus det er at overlade noget til andre. Vi tager os således af transporten af dit telt/dine telte hen til opsætningsstedet, uanset hvor dette sted er. Derudover står vi for opsætningen og indretningen af teltene for dig. Vores team sørger for, at teltet står helt klar til brug. Vil du hellere selv sætte det op? Med vores praktiske opsætningsvejledning er det heller ikke noget problem. Vi rådgiver dig gerne, så opsætningen forløber uden problemer.

Opbouwen safaritent en safari lodge

Hvor stort et afkast giver et safaritelt?

I forbindelse med anskaffelsen af et safaritelt vil du selvfølgelig gerne vide, hvor stort et afkast du kan forvente. For at give dig et indtryk af dette laver vi gerne en personaliseret afkastberegning for dig. På vores webside kan du finde et eksempel på en beregning af det forventede afkast af et 6-personers telt med badeværelse. Udfyld dine oplysninger, og modtag en detaljeret beregning fra os så hurtigt som muligt. Synes du, det er svært at fastsætte en pris? Vores rådgivere kan give dig passende rådgivning om dette, du er velkommen til at kontakte os.

Glamping safari lodge

Få også rådgivning om din glamping i udlandet

Vil du starte op i udlandet? Teltene fra Outstanding står allerede i adskillige lande over hele verden. Derigennem har vi opbygget stor viden angående mulighederne for at tilbyde glamping i udlandet. Vi kan også tilpasse vores telte til det lokale klima for dig. Eksempelvis ved at montere specielle snerammer eller anvende beige tag i varme lande. I mange lande har vi endda en glamping-rådgiver, som ved alt om markedet i området. Vores udlandsrådgivere kan fortælle dig alt om de lokale love og forskrifter samt mulighederne i bestemmelseslandet.

Safaritent Kopen Glamping Buitenland

Vær på forkant med konkurrencen, og tilbyd dine gæster den ultimative campingoplevelse

Med safaritelte på din campingplads tilbyder du dine gæster den ultimative campingoplevelse. I kraft af den stadig stigende popularitet er et safaritelt en rentabel investering for din campingplads. Se på vores webside, hvilke af vores telte der passer bedst til dit formål.

Andre præferencer? Så kontakt os, og bliv informeret om de talrige muligheder for at realisere dine drømme!

Safari tent kopen