Køb et glampingtelt

Køb et glampingtelt med et optimalt afkast

Når du køber et glampingtelt hos Outstanding, betyder det, at du køber et glampingtelt med et optimalt afkast. Og dette afkast kan forklares på flere måder. For det første er et glampingtelt selvfølgelig en interessant investering. Det er det bl.a., fordi levetiden er på hele 10 år. I de 10 år kan du nemt tjene investeringen i dit glampingtelt ind igen. Derudover gør du din campingplads mere attraktiv for flere målgrupper, hvorved du tiltrækker et bredere publikum. På den måde giver et glampingtelt dig forretningsmæssigt set et optimalt afkast.

Leverancier safaritenten en lodgetenten

Køb et luksuriøst glampingtelt af høj kvalitet

At købe et glampingtelt er et fremsynet skridt, som mange erhvervsdrivende tager efter at have gjort sig grundige overvejelser. Men når du så har taget beslutningen om at ville tilbyde glamping, hvor skal du så købe et glampingtelt? Outstanding er en leverandør af telte af høj kvalitet. Vores safaritelte, -lodges og termotelte er alle sammen fremstillet af de bedste materialer. Og denne høje kvalitet tilstræber vi ikke kun for vores produkter, men også i forhold til den service, vi tilbyder!

Ved fremstillingen af vores telte lægger vi stor vægt på, at vi bygger af materialer af højeste kvalitet. Vi vil selvfølgelig sikre, at du som kunde får et optimalt afkast af vores telte. At købe et glampingtelt hos Outstanding, betyder derfor også, at du køber et glampingtelt, hvor hvert aspekt er blevet grundigt udtænkt. Lige fra teltdugen til træstolperne og koblingerne, som de samles med.

Glamping tent kopen buitenland

Imødekom glampingferiens stigende popularitet

Glamping er en måde at holde ferie på, som oplever en stærkt stigende popularitet. Det er en perfekt kombination af det hyggelige campingliv og de hjemlige bekvemmeligheder. Gæster, der søger lidt mere luksus, ender ofte med at vælge et sommerhus eller et mobilhome. Men den ægte campingfølelse mangler, da det selvfølgelig ikke er noget telt. Med et glampingtelt kan du netop tilbyde dine gæster denne kombination. I de fuldt udstyrede telte findes alt, hvad dine gæster har brug for, men alligevel er det dog et rigtigt telt, som de holder ferie i. Hyggelig kontakt med naboerne og den ægte campingfølelse: Glamping er det bedste af begge verdener!

Outstanding Tent

Helt bekymringsfrit, da vi sørger for opsætning og indretning

Outstanding gør det gerne så let som muligt at købe et glampingtelt. Hos Outstanding hjælper vi dig gerne med at indrette dit/dine telt(e). Med vores store udvalg af forskellige interiørstile kan du indrette dine telte helt efter din egen smag.

Hos os kan du ikke kun købe et fuldt udstyret safaritelt, vi kommer også gerne og sætter det op og indretter det for dig. Ikke kun i Holland, men også i udlandet, kan du regne med vores service. Vores team sørger for en hurtig og professionel opsætning af dine telte. Hvis det ønskes, sørger vi endda for hele indretningen, så du kan modtage dine første gæster i teltet umiddelbart efter opsætningen. Således gør vi glamping – også for dig som ejer – til en bekymringsfri og god oplevelse!

Kontakt os i dag for mere information om dit foretrukne telt

Når du køber et glampingtelt foretager du et valg, hvor du informerer dig grundigt på forhånd. Outstanding hjælper dig gerne med dette. Til en start kan du selvfølgelig finde mange oplysninger på vores webside. Både om teltene, materialerne og alle vores servicer. Desuden kan du downloade vores pakke med generel information, hvor du kan finde alle oplysninger om vores telte og de forskellige muligheder. Hvis du har andre spørgsmål, så udfyld vores kontaktformular, og vi besvarer dem gerne. Ønsker du at drøfte dine spørgsmål telefonisk med en af vores rådgivere? Så er du velkommen til at ringe til os, vi står klar til at hjælpe dig!

Outstanding Tent